Fietsverhuur

Wij werken samen met de e-bike store Biciterraneo, gekend voor zijn kwalitatieve en nieuwste modellen. Racefietsen, elektrische mountainbikes die garant staan voor een perfecte fietsvakantie. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om elektrische stadsfietsen te huren. De winkel is gevestigd in Torre del Mar. Tip: reserveer tijdig de fietsen


Begeleide fietstochten

Voor onze sportievelingen hebben we een nieuwe activiteit in samenwerking met Andaluz E-bikes. Zij zorgen voor verschillende begeleide fietstochten in de regio zoals de spoorwegroute met de prachtige afdaling van de Zafarraya en zicht op het Vinuelameer. Er is ook de mogelijkheid om de e-bikes te huren tijdens je verblijf en de nabije omgeving te verkennen, o.a: het prachtige natuurpark Montes de Málaga.


Paardrijden in de Axarquia

Een originele en leuke manier om de regio te verkennen.
Rijden door olijfgaarden, velden met verzichten. Genieten met de grote G!

Dolfijnen spotten

Een van de leukste activiteiten tijdens je vakantie is dolfijnen spotten. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Een unieke rondvaart vertrekkend vanuit Algeciras met zicht op Gibraltar.

B&B Sara Sueño werkt samen met een jong ecologisch bedrijf dat jullie op een niet commerciële manier laat genieten van al het moois in zee. Privetour, per koppel tot 6 personen mogelijk.

Massages

Frank is een gediplomeerd masseur. Even wegdromen en genieten in alle rust en stilte.
Een weldaad voor lichaam en geest.

Meer info betreffende reservatie, beschikbaarheid? Contacteer ons gerust.